Do blendera wsyp ciasteczka owsiane od TAGO, następnie przesyp je do miski, a w blenderze rozdrobnij orzechy włoskie. Oba składniki połącz ze sobą, dodaj do nich rozpuszczone masło i wyłóż powstałą masą formę do pieczenia. Nastęnie całość wstaw na 15min do lodówki.
W kąpieli wodnej rozpuść białą czekoladę.
Do miski dodaj serek Philadelphia, jajka, kremówkę, sok i skórkę z połowy cytryny oraz wanilię.
Wszystko wymieszaj.
Dodaj do masy rozpuszczoną i ostudzoną białą czekoladę i wymieszaj razem.
Przygotowaną wcześniej formę do pieczenia owiń od spodu szczelnie folią spożywczą by nie dostała się do niej woda, ponieważ formę postawimy na blachę zalaną wodą by ta parowała podczas pieczenia.
Do formy przelej masę serową i wstaw do piekarnika na 1:30 h. Na blachę wylej gorącą wodę. Po upieczeniu udekoruj ciasto świeżymi owocami.