Masło rozpuść w garnku. Następnie dodaj czekoladę. Gotuj na małym ogniu do czasu, aż składniki połączą się w jedną masę.
Do dużej miski dodaj jajka oraz cukier. Mikserem ubij na żółtą puszystą masę.
Rozpuszczoną czekoladę z masłem dodaj do ubitej masy jajecznej. Pamiętaj, aby dodawać małymi partiami i nieustannie mieszać. Dodaj również szczyptę soli. Bardzo fajnie podbije słodycz czekolady. Następnie dodaj wanilie oraz mąkę partiami i dokładnie wymieszaj.
Spód keksówki wyłóż papierem do pieczenia. Następnie wysyp obficie orzechy laskowe i włoskie. Dodaj przygotowane ciasto. Na wierzch ciasta włóż MUZY od TAGO – dokładnie dociśnij, aby ciasto pochłonęło ciastka. Wstaw do piekarnika na 160 St.C na około 45 minut. Czas pieczenia zależy od formy jakiej użyjesz oraz piekarnika.
Smacznego!